Hyvää alkanutta vuotta 2023 !

Taas vuosi alkaa todella vaihtelevilla keleillä, kovista pakkasista vesisateisiin.

Vuoden eka viikko meni koirien kanssa Ahvenanmaalla, jossa oli silloin paljas maa, kunnes koepäivänä 7.1. alkoi myrskytuulen kanssa sataa lunta. Koe merkittiin kuitenkin vielä paljaan maan keliksi. Kokeessa starttasi Lyyti ja se teki hienon suorituksen. Tulos MÄAJ 1 ja 82p+KP =) Olen kyllä niin ihastunut tähän nuoreen neitiin <3 , kaikin tavoin. Aivan ihana luonne yhdistettynä hyviin käyttöominaisuuksiin <3

R. Veli Ponteva eli tuttavallisemmin Patu kävi kokeessa Ukissa 21.1. ja ajoi hienosti täydet erät. Tulos MÄAJ 1-81,50p. Onnea Patulle ja kiitos isännälle!

Tammikuun loppu vietettiin myös Ahvenanmaalla, jossa sikäläinen kausi loppui. Kelit olivat nollan molemmin puolin, aika kuivaa, jäistäkin, mutta lumetonta, ojat ja suot olivat kyllä täynnä vettä. Olin ilmoittanut Lyytin ja Vaapun kokokauden kokeeseen ja Lyyti starttasi ensin 30.1. ja sitten Vaappu 31.1. Lyyti onnistui taas erinomaisesti ja ajoi täydet erät ja tulokseksi se sai MÄAJ 1-84,5p ja KP. Vaapun koe ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan, mutta meni kuitenkin ja se sai tuloksen MÄAJ 1-75p.

Lisäksi Lyytin sisko Lilli (R. Unelmiesi Tyttö) ehti startata kokokauden kokeessa Kangasalla 25.1. ja paukutti tuloksen MÄAJ 1-78,28p. Onnea Lillille ja kiitos isännälle koiran kokeeseen viemisestä!